Hans Wiggers    
Fysio, manueel en Longtherapeut

    Big nummer 29063670204

“Mijn naam is Hans Wiggers.
Nadat ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut heb ik een aantal jaar gewerkt als docent fysiotherapie aan de Saxion hogeschool te Enschede, daarnaast was ik werkzaam in een praktijk in Eibergen. Na deze periode ben ik, in 2008, begonnen bij fysiotherapie Weeninkpad en heb ik mij gespecialiseerd tot Master Manueel therapeut aan de SOMT in Amersfoort.
Als manueel therapeut heb ik veel affiniteit met nek-, schouder- en rugklachten. Op dit moment ben ik mij aan het specialiseren in de behandeling van de kaak-, hals- en hoofdregio en heb derhalve een internationale opleiding gevolgd op dit gebied. Verder ben ik lid van het Longnetwerk en het Rug netwerk. Het leukste aan het werk vind ik de afwisseling en het contact met de verschillende mensen. De meeste voldoening haal ik uit het revalideren van patiënten naar een klachtenvrij functioneren in het dagelijks leven.
Ik woon in Winterswijk, samen met mijn vrouw en onze twee dochters. Naast het werk sport ik graag in mijn zelfgecreëerde privé sporthal (de omgebouwde garage), drum ik recreatief mee met allerlei (oude) rockmuziek en houd ik van klussen in en rond het huis.”