Gewichts Consulent

Mijn naam is Renate Grevers en ben gediplomeerd BGN-gewichtsconsulent. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen.

Zelf ervaar ik iedere dag dat een gezond voedings- en beweegpatroon mij een fitter gevoel geeft.
En heel belangrijk: het is voor mij ‘het middel’ om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Deze ervaring wil ik delen! Ik help u er graag bij!

Met mijn HBO achtergrond ben ik een 6-tal jaren jobcoach geweest. Ik heb gemerkt dat ik het een uitdaging vind mensen te motiveren hun doel te behalen.
Als gewichtsconsulent wil ik u gaan coachen waardoor u zich een verantwoorde leefstijl eigen maakt. Dit en uw eigen inzet, maakt het dat u de juiste stappen gaat zetten naar een gezond gewicht!

Binnen de praktijk begeleid ik kinderen en volwassenen naar een gezonde leefstijl, zowel qua voeding, beweging en de balans tussen in- en ontspanning. Daarnaast heb ik een medisch onderbouwde training gevolgd over vrouwen met overgangsklachten en (ex)borstkankerpatiënten en voeding.

Voor zowel kinderen als volwassenen is eventueel een vergoeding vanuit het aanvullende pakket mogelijk! Ik sta ingeschreven bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten.
Dit betekent voor u dat:

  • u verzekerd bent van een gewichtsconsulent die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van gewichtsbeheersing;
  • en uw consulten, afhankelijk van uw verzekering, geheel of gedeeltelijk worden vergoed.

Meer informatie kunt u vinden op mijn website.

www.praktijk-gezondgewicht.nl